Typer af posterSkattejagterne indholder en række poster med sjove aktiviteter og opgaver. Der er 3 forskellige typer af poster på vores skattejagter:

 P  1. Fast udlagte poster
I nogle skove i Nordsjælland har vi udlagt/gemt faste poster efter tilladelse fra Skov- og Naturstyrelsen, Nordsjælland.
Disse poster er 10x15 cm lamineret, vejrbestandigt papir (se/klik billedet til højre).


 C  2. En gemt cache
En cache er en betegnelse, der bruges af geocaching.dk for en gemt "skat" i skoven, typisk en tæt plastbeholder, man finder vha. GPS-koordinater.
Vi samarbejder med nogle cache-ejere og anvender derfor også gemte caches som vores poster. I disse tilfælde er cachens placering beskrevet tydeligt i turbeskrivelsen som vores andre poster - vi bruger ikke GPS-navigering.


 K  3. En gemt kode
Her skal I finde en kode ved posten. Det er forklaret i turbeskrivelsen, hvordan I finder/aflæser koden ved posten (det kan være nogle bogstaver fra en vejsten, et tal fra en pæl el. lign.).
Når I har fundet koden, klikker I på f.eks. "opg 2" på mobilen, hvorefter I bliver bedt om at indtaste opgavens kode (se/klik billedet til højre). Dernæst får I opgaven på mobilen.
Vi sender en SMS med link til turen, så går resten af sig selv.

Denne løsning er udviklet i samråd med Skov- og Naturstyrelsen, Nordsjælland for at bevare naturen uberørt i dele af skoven.