Hvad går det ud på?Skattejagt i skoven med forskellige opgaver… Noget de fleste synes er sjovt!

Post, her en gemt cache

Skatiskoven.dk er skattejagter, der går gennem dejlige og flotte naturområder. Skattejagterne/turene indeholder en række poster, og alle poster indeholder en sjov opgave. Det kan være en aktivitetsopgave, en gåde, noget natur eller lignende.
Dvs. konceptet er en dejlig tur i skoven, hvor I går fra post til post og får forskellige opgaver. I skal selv medbringe en skat/præmie til vinderne efter behov.
Til nogle opgaver kan børn og unge (og evt. voksne…) få hints mm. til opgaverne på selve turen vha. mobilen (læs mere under "brug af mobil" i menuen til venstre).

Man kan enten spille "alle mod alle" eller holdkamp (fx børn mod voksne eller vennepar mod vennepar), og pointsystemet fremgå af opgaverne.
Du kan læse mere om de forskellige ture under "skattejagterne" i menuen til venstre.

Når du har valgt en skattejagt, modtager du noget materiale fra os. Det indeholder beskrivelse af posternes placering (meget tydeligt angivet med ord/billeder) samt pointskema og en beskrivelse af ruten incl. kort mm. Du modtager også en SMS med et link, der bruges på selve turen til at få hints mm.
Kort sagt, du modtager, hvad du skal bruge.